Λίγα τετραγωνικά, μεγάλη άνεση

anti sinuous-p01

Έργο: Anti-Sinuous
Studio: RIS Interior Design
Εμβαδόν: 86 τ.μ.
Περιοχή: Taichung, Ταϊβάν
Φωτογράφος: Hey!Cheese Photograph

Το studio RIS Interior Design σχεδίασε το διαμέρισμα που βρίσκεται στην πόλη Taichung της Ταϊβάν, με στόχο να επαναπροσδιορίσει τον τρόπο που η συνύπαρξη τεσσάρων ανθρώπων σε λίγα τετραγωνικά μέτρα δεν θα μειώσει καθόλου την αίσθηση της άνεσης και της ευρυχωρίας.

anti sinuous-p02
anti sinuous-p04
anti sinuous-p06
anti sinuous-p07
anti sinuous-p08
anti sinuous-p09
anti sinuous-p11
anti sinuous-p13
anti sinuous-p14
anti sinuous-p17
anti sinuous-p18
anti sinuous-p19
anti sinuous-p21
anti sinuous-p22
anti sinuous-p24
anti sinuous-p26
anti sinuous-p27
anti sinuous-p28

Κείμενο: Μαρία Λελεδάκη
Κατηγορία: Αρχιτεκτονήματα
Πηγή: behance.net