Μεγάλη τραπεζαρία για μικρές βεράντες.

Picnic-Table p0Αγαπάτε την ελευθερία κινήσεων στη βεράντα και σας αρέσουν οι φιλικές συγκεντρώσεις με χαλαρή κουβεντούλα και φαγητό, αλλά νομίζετε πως δεν υπάρχει αρκετός χώρος στο μπαλκόνι, ώστε να φιλοξενήσει μία τραπεζαρία;

Μάλλον θα αλλάξετε γνώμη ρίχνοντας μια ματιά σ’ αυτή την αναδιπλούμενη τραπεζαρία που “εξαφανίζεται” στον τοίχο. Ο λειτουργικός σχεδιασμός της, μπορεί να μετατρέψει μια μικρή βεράντα σε μία ευρύχωρη και άνετη εξωτερική τραπεζαρία, αφήνοντας ελεύθερο χώρο για οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα, όταν δεν υπάρχει λόγος να είναι ανοικτή.
Picnic-Table p01
Picnic-Table p02
Το πιο σημαντικό σχεδιαστικό της χαρακτηριστικό είναι η αναδίπλωση αφού εξοικονομείται χώρος. Το τραπέζι και τα παγκάκια μπορούν να διπλωθούν και μεμονωμένα, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Για παράδειγμα, αφήνοντας το ένα παγκάκι στον τοίχο, μπορείτε να προσθέσετε καρέκλες για τυχόν πιο “απαιτητικούς επισκέπτες”. Ιδανικό για ένα μικρό χώρο και όχι μόνο. Θα ταίριαζε εύκολα, ακόμη και σε πιο ευρύχωρες βεράντες.

Για φανταστείτε να μη χρειάζεται να… καρδιοχτυπάτε για το αν τα πιτσιρίκια θα χτυπήσουν σε κάποια γωνία του τραπεζιού, όταν χρησιμοποιούν αυτό το χώρο για τα παιχνίδια τους.
Picnic-Table p03
Picnic-Table p04
Και για τους πιο τολμηρούς… βάφοντάς την στα χρώματα της αρεσκείας σας ή ακόμα και προσθέτοντας της, δικές σας διακοσμητικές πινελιές, αποκτά το προσωπικό σας στυλ.


Κατασκευασμένη από μασίφ ξύλο, η τραπεζαρία εξωτερικών χώρων Picnic είναι όμορφη όταν είναι κλειστή, πρακτική και άνετη όταν ανοίγει για να υποδεχτεί τους καλεσμένους σας.
Picnic-Table p05

Δημοσίευση: Λητώ Θεοδοσίου
Θέμα: Άρθρα

Πηγή: diycozyhome.com, theownerbuildernetwork.cosxediastiko