Εξοχικό 17,5 τ.μ.

Toybox Home-p01Το Toybox Home συνδυάζει τον μοντέρνο σχεδιασμό και την ξεχωριστή μορφολογική σύνθεση με μια απλή αλλά δυναμική χρωματική παλέτα που εκφράζει την παιχνιδιάρικη διάθεση, στοιχείο απαραίτητο στους ανθρώπους της περιπέτειας.

Το όνομα Toybox δεν βγήκε τυχαία από τους σχεδιαστές Frank Henderson και Paul Schultz, που σχεδίασαν αυτό το τροχόσπιτο των 17,5 τ.μ., αφού ο χρωματισμός του θυμίζει τα πολύχρωμα lego.
Toybox Home-p02
Toybox Home-p04
Toybox Home-p06Το τροχόσπιτο διαθέτει όλα όσα είναι απαραίτητα για την άνετη ζωή στην φύση μίας τετραμελούς οικογένειας. Ο σωστός σχεδιασμός και η τέλεια εκμετάλλευση κάθε εκατοστού, δημιουργούν ένα άνετο εσωτερικό χώρο, με αρκετούς αποθηκευτικούς χώρους και πολυλειτουργικά έπιπλα.

Η επιλογή των χρωμάτων και του κόντρα πλακέ θαλάσσης στο δάπεδο και στην επένδυση των δύο αντικριστών τοίχων, δίνει την αίσθηση της ηρεμίας, της γαλήνης και της χαλάρωσης.
Toybox Home-p07
Toybox Home-p08
Toybox Home-p09
Toybox Home-p10Μεγάλες γυάλινες επιφάνειες χαρίζουν άπλετο φυσικό φως και αερισμό και παράλληλα δίνουν την αίσθηση της αμεσότητας με το φυσικό τοπίο και τον περιβάλλοντα χώρο.

Έργο: Toybox Home
Designers: Frank Henderson, Paul Schultz
Εμβαδόν: 17,5 τ.μ.
Toybox Home-p11
Toybox Home-p12
Toybox Home-p13
Toybox Home-p16

Κείμενο: Λητώ Θεοδοσίου
Θέμα: Άρθρα

Πηγή: toyboxtinyhome.com


sxediastiko