Συσκευασία ελαιολάδου με διεθνή βραβεία

kopos limited edition-p01
Προϊόν
: Kopos® | Limited Edition

Studio: Χρήστος Τριβιζάς
Εταιρεία: Andriotis | Greek Olive Oil
Creative Director: Chris Trivizas
Grafic Design: Chris Trivizas
Naming: Χάρης Τζαννής
Text Editor: Σίσσυ Καραβία
Χώρα: Ελλάδα
Φωτογράφος: Βλάσης Τσώνος - Math Studio

Οι ελαιοπαραγωγοί καταλαβαίνουν με το πέρασμα του χρόνου ότι για να αναδείξουν το εξαιρετικό προϊόν που παράγει η Ελληνική γη, πρέπει να επικεντρώσουν την προσοχή τους στην εμπορική ταυτότητα, στο λογότυπο και την ξεχωριστή συσκευασία των προϊόντων τους.

kopos limited edition-p02
kopos limited edition-p04
kopos limited edition-p06
kopos limited edition-p08
kopos limited edition-p09

Οι designers και μία ομάδα άλλων ειδικών είναι αυτοί που μεσολαβούν ανάμεσα στο εξαιρετικά παρθένο Ελληνικό ελαιόλαδο και τα ράφια των delicatessen της παγκόσμιας αγοράς.

Χώρες που κατάλαβαν από νωρίς την αξία της συσκευασίας και της προώθησης επώνυμων προϊόντων έγιναν leader στην αγορά ακόμη και αν το προϊόν τους υστερεί ποιοτικά σε σχέση με το Ελληνικό ελαιόλαδο.

kopos limited edition-p10
kopos limited edition-p12
kopos limited edition-p14
kopos limited edition-p16

H Κερκυραϊκή οικογενειακή επιχείρηση «Ανδριώτης» που ειδικεύεται στην εμπορία και επεξεργασία ελαιολάδου, εδώ και 50 χρόνια, κατάλαβε την δύναμη της ολοκληρωμένης εταιρικής ταυτότητας και ανέθεσε στην πολυβραβευμένη εταιρεία του Χρήστου Τριβιζά την μελέτη και τον σχεδιασμό της συσκευασίας Kopos® | Limited Edition.

Το όνομά του αντικατοπτρίζει την σκληρή δουλειά που βρίσκεται πίσω από την παραγωγή και επεξεργασία του, ενώ ιδιαίτερο στοιχείο στον σχεδιασμό είναι τα πώματα που είναι κατασκευασμένα από το ξύλο της ελιάς που κλαδεύεται. Τα κλαδιά περισυλλέγονται και μετά από επιλογή και ειδική επεξεργασία γίνονται τα πώματα για τη συσκευασία του Kopos® | Limited Edition. Η συσκευασία έχει ήδη αποσπάσει υψηλές διακρίσεις σε διεθνείς διαγωνισμούς.
kopos limited edition-p18
kopos limited edition-p19
kopos limited edition-p20
Κείμενο: Στέλλα Βαρδαξόγλου

Κατηγορία: Άρθρα
Πηγή: competition.adesignaward.com


sxediastiko