Όμορφες ιδέες για κεφαλάρια στην κρεβατοκάμαρά σας.

kafalari7Μερικές φορές έτσι και αφήσουμε τον εαυτό μας να δημιουργήσει με την φαντασία του  ελεύθερα και εξω από τα συνηθισμένα διαπιστώνουμε ότι μπορούν να γίνουν μικρά θαυμαστά και όμορφα πράγματα.

Συνήθως ο χώρος του τοίχου που βρίσκεται πάνω από το κρεβατι με ή χωρις το κεφαλάρι αποτελεί πραγματικό πονοκέφαλο για τη διακόσμησή του. Μικροί πίνακες, φωτογραφίες ακόμη και φωτιστικά επιστρατεύονται για να γεμίσουν «αμήχανα» αυτό τον τοίχο άλλες φορές με επιτυχία και άλλες όχι.

Στην κρεβατοκάμαρα όλοι μας θέλοντας να δώσουμε στυλ, χρώμα και ομορφιά, σκεφτόμαστε τις κουρτίνες, τις μαξιλάρες το χρώμα του τοίχου, αλλά πιο άλλο κυρίαρχο χαρακτηριστικό υπάρχει στην κρεβατοκάμαρα? Μα φυσικά το κρεβάτι και το κεφαλάρι του.

Ειδικά το κεφαλάρι μπορεί να μεταμορφώσει ολοκληρωτικά την εμφάνιση και την αίσθbooks-headboard-ideasηση της κρεβατοκάμαράς! Αν δεν μας πιστεύετε, απλά δείτε απλά μερικά δημιουργικά σχέδια στην γκαλερί παρακάτω.

Η κρεβατοκάμαρα μας δεν είναι μόνο για ύπνο. Αν δώσεις μορφή στα όνειρα σου, στις επιθυμίες σου μπορείς να έχεις θέα στον ωκεανό, σε σκανδιναβικό τοπίο, ή να βρισκεσαι σε πιλοτήριο αεροσκάφους που πάντα ονειρευόσουν να έχεις. Ή μήπως δεν έχεις χώρο για τα βιβλια σου?

Βάλε τα οριζόντια σε στήλες  τακτοποιημένα πίσω ακριβως απο το κρεβάτι  και έχεις ένα πρόχειρο και όλο γνώση κεφαλάρι. Ή μια  άλλη ιδέα είναι να τοποθετηθούν ανοικτά τα  βιβλία και να τα κρεμάσετε στον τοίχο, ανοικτά σε κάποιο κείμενο ή απόσπασμα που σας εκφράζουν.

Καθρέπτες, stikers, παλιά ξύλινα πάνελ, ενυδρεία, ακόμα και σκι μπορούν να επιστρατευτούν για τον σχεδιασμό, δεν υπάρχουν περιορισμοί.

Δημοσίευση Χριστίνα Κατσίκη
Θέμα: Άρθρα

Πηγή: freshome.com

 

 

 
sxediastiko