Διαμέρισμα 30 τ.μ. γεμάτο τέχνη και χρώμα

oh my bosch-p01

Έργο: Oh my Bosch!
Studio: Home and Wood
Designer: Justyna Wasiluk
Εμβαδόν: 30 τ.μ.
Περιοχή: Lublin, Πολωνία

Τα μικρά διαμερίσματα των παλιών πολυκατοικιών με τα ψηλοτάβανα δωμάτια είναι χώροι στους οποίους εύκολα αναπτύσσονται νεανικές και δυναμικές λύσεις, όπως ο σχεδιασμός παταριών που επιτρέπει την αύξηση του ωφέλιμου χώρου. 

oh my bosch-p02
oh my bosch-p05
oh my bosch-p06
oh my bosch-p07

Το διαμέρισμα των 30 τ.μ., φέρει την σχεδιαστική σφραγίδα του studio Interiors Home και Wood και βρίσκεται στην Old Town Market Square της Πολωνικής πόλης Lublin. Η πλατεία έχει μεγάλη ιστορία και μια φανταστική ατμόσφαιρα η οποία είναι ιδανική για νέους και δραστήριους ανθρώπους.

Η interior designer Justina Vasilyuk, για να μεγιστοποιήσει τον ωφέλιμο χώρο του μικρού διαμερίσματος, εκμεταλλεύτηκε το ύψος του δημιουργώντας ένα πατάρι – υπνοδωμάτιο πάνω από την κουζίνα και το μπάνιο.

oh my bosch-p08
oh my bosch-p09
oh my bosch-p12
oh my bosch-p13

Η διακόσμηση βασίστηκε στα έργα του Ολλανδού ζωγράφου Hieronymus Bosch, που έζησε τον XVI αιώνα και στην εποχή του θεωρήθηκε ένας "επινοητής τεράτων και χιμαιρικών οπτασιών". Το κτίριο όπου βρίσκεται αυτό το διαμέρισμα χτίστηκε επίσης κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Η σύμπτωση αυτή έδωσε ιδέες και γέννησε ένα ιδιαίτερα ελκυστικό περιβάλλον.

oh my bosch-p14
oh my bosch-p15
oh my bosch-p16
oh my bosch-p17oh my bosch-p18

Κείμενο: Μίκα Παπαδοπούλου
Κατηγορία: Αρχιτεκτονήματα
Πηγή: interiors.homeandwood.pl