Παιχνίδι με τις υφές

wild concrete fever by ioka-p01

Έργο: Wild concrete fever
Studio: Ioka Studio
Interior architect: Camina Nicolau, Iulia Oniciuc
Εμβαδόν: 90 τ.μ.
Περιοχή: Βουκουρέστι, Ρουμανία

Η μελετητική ομάδα του Ioka Studio ανέλαβε τον επανασχεδιασμό και την ριζική ανακαίνιση ενός διαμερίσματος 90 τ.μ., που βρίσκεται σε ένα νέο συγκρότημα κατοικιών στο Βουκουρέστι.

wild concrete fever by ioka-p02wild concrete fever by ioka-p03wild concrete fever by ioka-p04wild concrete fever by ioka-p06wild concrete fever by ioka-p07wild concrete fever by ioka-p08wild concrete fever by ioka-p09

Οι ιδιοκτήτες ήθελαν να κυριαρχεί ο minimal σχεδιασμός, το λευκό χρώμα σε συνδυασμό με γήινα χρώματα και να υπάρχουν πινελιές από στοιχεία boho που ζεσταίνουν τον χώρο. Επίσης ήθελαν να συνδεθεί οπτικά η κουζίνα με το σαλόνι.

Η καθαίρεση των εσωτερικών τοίχων και η αναδιαμόρφωση των εσωτερικών χώρων έγινε με στόχο την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών και την ικανοποίηση των επιθυμιών τους.

wild concrete fever by ioka-p11wild concrete fever by ioka-p13wild concrete fever by ioka-p14wild concrete fever by ioka-p16wild concrete fever by ioka-p17wild concrete fever by ioka-p18wild concrete fever by ioka-p19

Οι interior architects Camina Nicolau και Iulia Oniciuc συνδύασαν απαλά χρώματα και υλικά, χειρίστηκαν επιδέξια διαφορετικές υφές, και επέλεξαν φωτιστικά και διακοσμητικά έτσι ώστε να δημιουργήσουν χώρους ζεστούς και ήρεμους.

wild concrete fever by ioka-p21

Κείμενο: Στέλλα Βαρδαξόγλου
Κατηγορία: Αρχιτεκτονήματα
Πηγή: iokadesign.ro