Ολέθριο Σύμβολο

olethrio-symbolo…η ιστορία ενός μικρού αγοριού που βίωσε την ανθρώπινη κτηνωδία, όταν αντίκρισε τον Γερμανό αξιωματικό να βιάζει τη μητέρα του και στη συνέχεια να εκτελεί όλη την οικογένειά του. Τρομοκρατημένος διαφεύγει και από κείνη τη στιγμή στην παιδική του ψυχή κυριαρχεί το μίσος και η δίψα για εκδίκηση.

Με το πέρασμα του χρόνου έρχεται αντιμέτωπος με την αδυσώπητη δικαιοσύνη που δίνει άφεση αμαρτιών στους εγκληματίες πολέμου και καταδικάζει τους αγωνιστές της ελευθερίας…

Μετά από πολλές συγκρούσεις με την εξουσία, κατορθώνει να εντοπίσει το δολοφόνο αξιωματικό και τότε έρχεται το δίλημμα… Να τον παραδώσει στα χέρια της μισότυφλης δικαιοσύνης ή να τον εκτελέσει όπως έκανε εκείνος με την οικογένεια του;

 

 

 olethrio-symbolo-michalis…δεν ξέρω αν είμαι συγγραφέας. Απλά αραδιάζω τις σκέψεις μου στο χαρτί και ύστερα παίρνω τη θέση του αναγνώστη για να τις διαβάσω.
Έτσι κάνω την αυτοκριτική μου, αναθεωρώ τις απόψεις μου για το νόημα της ζωής… και ποιός ξέρει, ίσως έτσι γίνω καλύτερος άνθρωπος….
Ως ζωγράφος δίδασκα στους μαθητές μου να αλιεύουν τα νοήματα μέσα απο τις εικόνες… …τώρα ως συγγραφέας προσπαθώ να μεταφέρω στους αναγνώστες μου, τα νοήματα μέσα από τις λέξεις!

Τίτλος: Ολέθριο Σύμβολο
Συγγραφέας: Mιχάλης Παπανδρώνης

Επιμελητής: Νικόλαος Κουμαρτζής
Εκδότης: Εκδόσεις Πηγή

logo-3d-small