Η μαγεία των αντιθέτων

i-mageia-ton-antithetonΤίτλος: Η μαγεία των αντιθέτων
Υπότιτλος: Πως εσωστρεφείς και εξωστρεφείς άνθρωποι κάνουν θαύματα μαζί

Ο Φραγκλίνος και η Έλινορ Ρούζβελτ. O Μικ Τζάγκερ και ο Κιθ Ρίτσαρντς. O Στιβ Τζομπς και ο Στιβ Βόζνιακ. Υπάρχουν άπειρες περιπτώσεις που εσωστρεφείς και εξωστρεφείς άνθρωποι συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν εξαιρετικά προϊόντα και υπέροχα έργα τέχνης –ή ακόμα και να αλλάξουν τον ρου της Ιστορίας.

Αυτή η συνεργασία όμως δεν προκύπτει έτσι απλά. Απαιτεί προσπάθεια! Η Τζένιφερ Κανγουάιλερ, συγγραφέας των best seller, Εσωστρεφείς άνθρωποι: η ήρεμη δύναμη και The Introverted Leader, υποστηρίζει πως το σημείο - κλειδί είναι οι αντίθετοι χαρακτήρες να πάψουν να εστιάζουν στις διαφορές τους και να επιχειρήσουν μια προσέγγιση παραγωγική και για τους δύο.

Η πρωτοποριακή διαδικασία πέντε βημάτων της Κανγουάιλερ βοηθά τους εσωστρεφείς και τους εξωστρεφείς ανθρώπους να κατανοήσουν και να εκτιμήσουν τον τρόπο λειτουργίας του καθενός, να χρησιμοποιήσουν τις συγκρούσεις ως πηγή δημιουργικότητας, να εμπλουτίσουν τις δεξιότητές τους μαθαίνοντας ο ένας από τον άλλον, και να σκεφτούν και να κάνουν πράγματα που μόνος του ο καθένας δεν θα έκανε ποτέ.

Η Κανγουάιλερ δείχνει πώς μπορεί να επιτευχθεί αυτή η ισορροπία, η οποία οδηγεί τελικά σ’ ένα δίδυμο πολύ καλύτερο από τα μέλη που το απαρτίζουν.

jennifer-kahnweiler-1Η Τζένιφερ Κανγουάιλερ, PhD, είναι σύμβουλος επιχειρήσεων και ομιλήτρια διεθνούς φήμης, με ειδίκευση στην ανάπτυξη των εσωστρεφών ηγετών.

Στους πελάτες της συγκαταλέγονται εταιρείες-κολοσσοί, όπως οι General Electric, ΑΤ&Τ, NASA, Turner Broadcasting και CDC.
Είναι συγγραφέας του μπεστ σέλερ "Η δύναμη των εσωστρεφών" (Key Books, 2014), ενώ άρθρα της έχουν δημοσιευθεί στα περιοδικά Forbes και Bloomberg Business Week, καθώς και στη Wall Street Journal.

Τίτλος: Η μαγεία των αντιθέτων

Υπότιτλος: Πως εσωστρεφείς και εξωστρεφείς άνθρωποι κάνουν θαύματα μαζί
Ξενόγλωσσος τίτλος: The Genius of Opposites: How Introverts and Extroverts Achieve Extraordinary Results Together
Συγγραφέας: Jennifer B. Kahnweiler
Μετάφραση: Κωνσταντίνα Γεωργούλια
Εκδότης: Κλειδάριθμος

logo-3d-small