Ψυχική Μπουγάδα.

17459Τι κρατάμε, τι πετάμε, για να έχουμε μια ευτυχισμένη ζωή.

Για να κάνεις χώρο για καινούργιο, χρειάζεται να αφήσεις πίσω σου, να απαλλαγείς από εκείνα τα παλιά που δεν σου είναι ωφέλιμα σήμερα στη ζωή σου.

Άχρηστα αντικείμενα, παλιές πεποιθήσεις, τοξικά συναισθήματα ή σχέσεις, αν ξεπλυθούν μέσα από μια «Ψυχική Μπουγάδα», θα λάμψει η ουσία της ζωής σου και θα είσαι πιο ευτυχισμένος σήμερα. Θα φύγει η «σκόνη», το «χάος», η «σαβούρα». Θα μπει παραπάνω οξυγόνο στη ζωή σου: στο χώρο σου, στον εαυτό σου, στις σκέψεις σου.

Χαλαρά και σταδιακά, θα νιώσεις πιο ανάλαφρα και θα είσαι έτοιμος να υποδεχτείς ό,τι καινούργιο. Μέσα στο βιβλίο «Ψυχική Μπουγάδα» περιγράφεται το τι κρατάμε, τι πετάμε, για μια πιο ευτυχισμένη ζωή.

- Φοράς το παλτό σου το καλοκαίρι;
- Κρατάς μέσα σου πεποιθήσεις, αναμνήσεις, ενοχές, συνήθειες του χθες;
- Μαζεύεις αντικείμενα, mail, υποχρεώσεις;
- Είσαι γεμάτος από τοξικά συναισθήματα;
- Βλέπεις ότι ο χρόνος σου δε σου φτάνει;
- Συσσωρεύεις σκόνη στο σπίτι σου και στις σχέσεις σου;

Αυτές είναι μερικές ερωτήσεις που οφείλουμε να απαντήσουμε, αν θέλουμε να οδηγήσουμε την ζωή μας προς την ευτυχία που της αξίζει.

«Πιστεύουμε πως γινόμαστε πιο ευτυχισμένοι προσθέτοντας όλο και κάτι καινούργιο στη ζωή μας; Και όμως μερικές φορές γινόμαστε πιο ευτυχισμένοι αν αφαιρέσουμε από τη ζωή μας ξεπερασμένες πεποιθήσεις, αρνητικές αναμνήσεις, ενοχές, συνήθειες του χθες, συσσωρευμένα αντικείμενα, παλιά e-mail, υπεράριθμες υποχρεώσεις, τοξικά συναισθήματα, σκόνη από το χώρο και από τις σχέσεις μας» αναφέρει η συγγραφέας σχολιάζοντας το νέο της βιβλίο στο Daily Fax.

425097 167282356722557 1625827313 nΗ Κατερίνα Τσεμπερλίδου σπούδαζε νομικά, αλλά από μια σύμπτωση βρέθηκε στο χώρο της διαφήμισης. Εργάστηκε σε μια από τις μεγαλύτερες διαφημιστικές εταιρείες της Ελλάδας ως κειμενογράφος, διευθύντρια δημιουργικού και πρόεδρος.
Έχει δημιουργήσει πάνω από 500 διαφημιστικές καμπάνιες για τις πιο γνωστές και επιτυχημένες μάρκες, υπηρεσίες ή εταιρείες, πολυεθνικές και ελληνικές, καθώς και για κοινωνικούς σκοπούς.
Τα σλόγκαν της έχουν γράψει ιστορία, ενώ έχει βραβευτεί για τις ιδέες της στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Με την ηγεσία της, το δημιουργικό τμήμα της εταιρείας κέρδισε συνολικά 324 βραβεία.
Έχει συγγράψει δέκα βιβλία, οι περισσότεροι τίτλοι εκ των οποίων έχουν υιοθετηθεί ως εκφράσεις της καθομιλουμένης. Το πρώτο της μπεστ σέλερ, η συλλογή διηγημάτων "Όχι πια sex μόνο φίλοι", προκάλεσε αίσθηση, ταράζοντας τα νερά στους λογοτεχνικούς κύκλους και αλλάζοντας τον τρόπο επικοινωνίας με τους αναγνώστες. Το βιβλίο "Η ευτυχία είναι απόφαση" δημιούργησε μια νέα τάση στην Ελλάδα για τον θετικό τρόπο ζωής και για την ευτυχία.

Τίτλος: Ψυχική Μπουγάδα
Υπότιτλος: Τι κρατάμε, τι πετάμε, για να έχουμε μια ευτυχισμένη ζωή.

Συγγραφέας: Κατερίνα Τσεμπερλίδου
Επιμέλεια έκδοσης: Κατερίνα Δουρίδα
Εκδόσεις: Ψυχογιός

logo-3d-small