Το minimal φωτιστικό CSYS TALL Lamp του Jake Dyson

CSYS TALL Lamp-p01Το φωτιστικό CSYS TALL Lamp του Jake Dyson, παρουσιάστηκε στο κοινό το 2013 και αποτελεί μέρος της σειράς CSYS LED, που ολοκληρώθηκε μετά από έξι χρόνια έρευνας και ανάπτυξης.

Το επιδαπέδιο φωτιστικό CSYS TALL Lamp έχει συνολικό ύψος 141 εκ., πλάτος 73 εκ. και σε πλήρη ανάπτυξη δημιουργεί μία φωτεινή εστία διαμέτρου 2,5 μ.
CSYS TALL Lamp-p02
CSYS TALL Lamp-p03
CSYS TALL Lamp-p04Η σειρά CSYS LED είναι φιλική προς το περιβάλλον, με επαναστατική τεχνολογία και πρωτοποριακό σχεδιασμό που προσφέρει ακριβή κατεύθυνσης του φωτός μέσα από τους τρεις άξονες της μηχανικής κίνησης.

Η εφευρετική χρήση της τεχνολογίας του σωλήνα θερμότητας εξασφαλίζει βιώσιμη, υψηλής ποιότητας απόδοση, διατηρώντας τη φωτεινότητα και την απόδοση των χρωμάτων των LED chips για πάνω από 160.000 ώρες συνεχούς χρήσης.
CSYS TALL Lamp-p05
CSYS TALL Lamp-p06
CSYS TALL Lamp-p07Ο industrial designer Jake Dyson, ολοκληρώνει την σειρά CSYS LED με το επιδαπέδιο φωτιστικό CSYS TALL Lamp. Η μινιμαλιστική του σχεδίαση, η τεχνολογία του και η τέλεια προσαρμοστικότητά του στις ανάγκες μας, το καθιστούν ιδανικό για κάθε χώρο και διακόσμηση.

Χρώμα: Λευκό – Μαύρο
Σχεδιαστής: Jake Dyson
CSYS TALL Lamp-p08
CSYS TALL Lamp-p09
CSYS TALL Lamp-p10

Δημοσίευση: Λητώ Θεοδοσίου
Θέμα: Νέα Προϊόντα

Πηγή: jakedyson.com


sxediastiko