Τα γεωμετρικά φωτιστικά της Micromacro

Geometry Made Easy-p01Όταν η Ιταλίδα αρχιτέκτων Sara Bernardi, το 2011 ίδρυσε στο Πεκίνο την εταιρεία Micromacro, με κύρια δραστηριότητα την αρχιτεκτονική, τη τέχνη και το design, σίγουρα δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι το 2013 έργα της εταιρείας της θα παρουσιαζόντουσαν στο Μουσείο Τέχνης στο Πεκίνο.
Geometry Made Easy-p02Η αλληλεπίδραση ανάμεσα στον Κινέζικο πολιτισμό και την Ιταλική φινέτσα, είναι εμφανής σε κάθε έργο της ομάδας Micromacro. Η χρησιμοποίηση απλών υλικών με πολύ φαντασία, οδήγησε στον σχεδιασμό χρηστικών αντικειμένων όπως φωτιστικα, σκαμπό και βοηθητικά τραπεζάκια.
Geometry Made Easy-p03Πέντε γεωμετρικά σχήματα, τρίγωνο, τετράγωνο, ορθογώνιο, κύκλος ή άστρο, κατασκευασμένα από μπετόβεργα, υφασμάτινο κορδόνι και ένα εκτεθειμένο λαμπτήρα ολοκληρώνουν τη σειρά φωτιστικών Geometry Made Easy.
Geometry Made Easy-p04Η Sara Bernardi και η ομάδα της Micromacro, μέσα από την απλότητα των υλικών δημιουργεί ένα νέο και ουσιαστικό διάλογο με την παράδοση και την κουλτούρα ανατολής-δύσης.

Σειρά: Geometry Made Easy
Σχεδιαστική ομάδα: Micromacro
Geometry Made Easy-p05

Δημοσίευση: Μίκα Παπαδοπούλου
Θέμα: Νέα Προϊόντα

Πηγή: micromacrolab.it

 


sxediastiko