Ένας διαφορετικός παγκόσμιος χάρτης

DRUCIAK MAPA by aleDRUCIAK-p01Η Πολωνική εταιρεία aleDRUCIAK μας προτείνει τον DRUCIAK MAPA ένα σιδερένιο χειροποίητο παγκόσμιο χάρτη που εκτός από τον προφανή διακοσμητικό του ρόλο, χρησιμεύει για πίνακας ανακοινώσεων, αλλά και για αποθήκευση μικροαντικειμένων και αναμνηστικών.

Το DRUCIAK MAPA είναι ένα όμορφο, χρηστικό και διαφορετικό σιδερένιο έργο τέχνης, που ταιριάζει σε κάθε χώρο και ενσωματώνεται με πολλά διακοσμητικά στυλ.
DRUCIAK MAPA by aleDRUCIAK-p02
DRUCIAK MAPA by aleDRUCIAK-p03
Επειδή το DRUCIAK MAPA, αλλά και όλα τα χρηστικά έργα τέχνης της aleDRUCIAK, συγκολλούνται με το χέρι γιαυτό ενδέχεται το μέγεθος και το σχήμα των συγκολλήσεων να διαφέρουν ελαφρώς από έργο σε έργο, τονίζοντας ουσιαστικά την ομορφιά του χειροποίητου.

Το έργο, διαστάσεων 250cm x 150cm, αποτελείται από 12 τμήματα, 7 βασικά και 5 μικρότερα, το κάθε ένα εκ των οποίων συνδέεται με τα άλλα με βίδες και ειδικούς πλαστικούς συνδετήρες, βάσει των οδηγιών της εταιρείας.
DRUCIAK MAPA by aleDRUCIAK-p04
DRUCIAK MAPA by aleDRUCIAK-p05
Το αποτέλεσμα είναι ένας τοίχος με ένα χρηστικό έργο τέχνης, τόσο πολύχρωμο όσο επιθυμούμε, τόσο πρακτικό όσο το χρειαζόμαστε και τόσο μέρος των αναμνήσεών μας όσο τις έχουμε ανάγκη.

Έργο: DRUCIAK MAPA
Εταιρεία: aleDRUCIAK
Διαστάσεις: 250 εκ. x 150 εκ.
Υλικό: Χαλύβδινο σύρμα 3 χιλ.
Χώρα: Πολωνία
DRUCIAK MAPA by aleDRUCIAK-p07

Κείμενο: Στέλλα Βαρδαξόγλου
Θέμα: Νέα Προϊόντα

Πηγή: aledruciak.pl


sxediastiko