Βιβλιοθήκη από βιολογικό μπαμπού

sj bookcase large-p01Η βιβλιοθήκη SJ BOOKCASE LARGE του Δανού σχεδιαστή και επιπλοποιού Sebastian Jørgensen, επαναπροσδιορίζει την παραδοσιακή βιβλιοθήκη γιατί επιτρέπει στον χρήστη να διαμορφώνει το σχέδιο ανάλογα με τις ανάγκες του, ενώ παράλληλα του προσφέρει μια πληθώρα συνδυασμών και χρωμάτων -από την απόλυτα συμμετρική και αυστηρή γραμμή έως την ασύμμετρη και παιχνιδιάρικη.

Το γεγονός ότι τα κουτιά είναι αφαιρούμενα, δίνει την δυνατότητα στον κάτοχο να τα τοποθετήσει με ιδιαίτερη ευκολία σε άλλη θέση δημιουργώντας ένα νέο σχέδιο.
sj bookcase large-p02
sj bookcase large-p03
Η εταιρεία We Do Wood πρωτοπορεί χρησιμοποιώντας για την κατασκευή όλων των προϊόντων που παράγει μπαμπού Moso μόνο από πιστοποιημένες φυτείες. Αυτό της επιτρέπει να εγγυάται ότι το μπαμπού που χρησιμοποιεί έχει καλλιεργηθεί χωρίς χημικά, φυτοφάρμακα, ζιζανιοκτόνα ή λιπάσματα.

Επιπλέον, η επεξεργασία του μπαμπού και η κατασκευή επίπλων γίνεται χωρίς τη χρήση επιβλαβών χημικών ουσιών και όλες οι κόλλες που χρησιμοποιούνται κατά την επεξεργασία και την παραγωγή έχουν τις χαμηλότερες εκπομπές φορμαλδεΰδης στην αγορά.
sj bookcase large-p04
Η βιβλιοθήκη SJ BOOKCASE LARGE, παράγεται με πλάτη σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα και σε τρεις διαφορετικές διαστάσεις.

Προϊόν: SJ BOOKCASE LARGE
Industrial designer: Sebastian Jørgensen
Υλικό: moso bamboo
Οριζόντια βιβλιοθήκη: 32x63x30 cm
Τετράγωνη βιβλιοθήκες: 49x49x31 cm
Κάθετη βιβλιοθήκη: 55x36x28 cm
Ράβδοι στήριξης: 115 cm
Βάρος: 22,7 kg
Εταιρεία: We Do Wood
Χώρα: Δανία

Κείμενο: Λητώ Θεοδοσίου
Θέμα: Νέα Προϊόντα

Πηγή: wedowood.dk


sxediastiko