Χειροποίητο ποδήλατο με διαχρονική ομορφιά

ascari bicycles-p01Προϊόν: Ralph Lauren bicycle
Εταιρεία: Ascari Bicycles
Σχεδιαστής: Helio Ascari
Κατασκευαστής: Gary Mathis
Χώρα: ΗΠΑ

Ο κλασικός σχεδιασμός των ποδηλάτων της εταιρείας Ascari Bicycles και η χειροποίητη κατασκευή τους, τα καθιστούν μοναδικά κομμάτια τέχνης, αφού συνδυάζουν την διαχρονική ομορφιά με την αξία του χειροποίητου.
ascari bicycles-p02
ascari bicycles-p03
ascari bicycles-p05
Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2011 από τον σχεδιαστή Helio Ascari και τον κατασκευαστή πλαισίων Gary Mathis και καθιερώθηκε αμέσως στον χώρο των ξεχωριστών ποδηλάτων.

Η εταιρεία Ascari Bicycles σχεδιάζει και κατασκευάζει κάθε μέρος από τα ποδήλατα. Με την πάροδο του χρόνου, κάθε κομμάτι, διαδικασία κατασκευής ή υλικό βελτιστοποιείται και προσαρμόζεται για να αποδίδει πάντα την τελειότητα.
ascari bicycles-p06
ascari bicycles-p07
ascari bicycles-p08
ascari bicycles-p10
Η ποιότητα, η τέχνη και η διαχρονική ομορφιά των ποδηλάτων δεν έμεινε απαρατήρητη από τον σχεδιαστή Ralph Lauren, που πουλάει τα μοντέλα Ascari Royale και το προσαρμοσμένο από τον ίδιο, Ascari Mixtie, στο κατάστημα Polo Ralph Lauren στην Πέμπτη Λεωφόρο της Νέας Υόρκης.

Ο Ralph Lauren σχεδίασε και ένα ποδήλατο για τον ίδιο, που η δυσκολία του απαίτησε ενάμιση χρόνο δουλειάς. Κάθε τι πάνω σε αυτό το ποδήλατο, από τα λογότυπα μέχρι τους μοχλούς, είναι εξ ολοκλήρου κατασκευασμένο στο χέρι. Ορείχαλκος, χαλκός, εξωτικά ξύλα και δέρμα συνδυάζονται για να χαρίσουν πολυτέλεια σε ένα έργο τέχνης.
ascari bicycles-p12
ascari bicycles-p13
ascari bicycles-p14

Κείμενο: Μίκα Παπαδοπούλου
Θέμα: Νέα Προϊόντα

Πηγή: ascaribicycles.com


sxediastiko