Τα καλοκαιρινά της Greenpeace

ta kalokairina tis greenpeace-p01Η Greenpeace είναι μία διεθνής Μη Κυβερνητική Οργάνωση που σκοπό έχει την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος. Οι δράσεις της είναι πολυποίκιλες και δυναμικές και έχουν βοηθήσει τόσο στην ευαισθητοποίηση του κόσμου όσο και στην δημιουργία των κατάλληλων συνθηκών που οδήγησαν στην αλλαγή συμπεριφοράς των πολιτικών ηγεσιών.

Η διεθνής Μ.Κ.Ο. χρηματοδοτείται ολοκληρωτικά από τις συνδρομές των εκατομμυρίων υποστηρικτών της σε 158 χώρες, γεγονός που την κάνει ανεξάρτητη από οποιοδήποτε παράγοντα (κυβερνήσεις, οργανισμούς, εταιρείες κ.α.).

Σε μικρότερο βαθμό η Greenpeace εισπράττει έσοδα από τις πωλήσεις διαφόρων καταναλωτικών ειδών όπως μπλούζες, βιβλία, κονκάρδες κ.α. και προσπαθεί όλα αυτά τα είδη να παράγονται από φυσικά και μόνο υλικά.

Η Greenpeace, μέσα στα άλλα προϊόντα που διαθέτει, έχει και κάποια που είναι απαραίτητα στις καλοκαιρινές (και όχι μόνο) αποδράσεις μας. Παιχνίδια, καπέλα και θήκη του πολύτιμου κινητού μας, όλα κατασκευασμένα από φυσικά υλικά και με το λογότυπο της διεθνούς ΜΚΟ. Ένα λογότυπο που δίνει κύρος στις επιλογές μας.

Domino
Ξύλινο παιχνίδι dominos από ξύλο teak. Με νούμερα ως το 6. Με 28 πλακίδια και κασετίνα. Μέγεθος 10εκ. Χ 16,2εκ. και ύψος 2,8εκ.
ta kalokairina tis greenpeace-p02
Σκάκι και τάβλι

Ξύλινο σκάκι και τάβλι από ξύλο teak. Με 32 πιόνια για σκάκι, 30 πούλια για τάβλι, 2 ζάρια σε κασετίνα. Μικρό ταξιδιωτικό μέγεθος 22εκ. Χ 23εκ. και ύψος 2εκ.
ta kalokairina tis greenpeace-p03
Θήκη smartphone
Θήκη smartphone φτιαγμένη αποκλειστικά από φυσικό φελλό με την απαραίτητη προστασία για τη συσκευή. Διαστάσεις: 8.5 x 14.5εκ.
ta kalokairina tis greenpeace-p04
Καπέλα
Βαμβακερά καπέλα με γείσο. Σε δύο χρώματα (μαύρο, Navy blue)
ta kalokairina tis greenpeace-p05

Κείμενο: Μίκα Παπαδοπούλου
Θέμα: Νέα Προϊόντα

Πηγή: greenpeacegreece.org


sxediastiko