Σύγχρονο ρολόι με ρετρό εμφάνιση

nixie clock-p01Προϊόν: Nixie clock
Product designer: Jeremy Medow
Εταιρεία: Tungstun Customs
Χώρα: ΗΠΑ

Αγαπάτε το διαφορετικό? Αναζητάτε την αυθεντικότητα? Έλκεστε από το χειροποίητο? Σας αρέσει το ρετρό? Αν ναι, τότε τα επιτραπέζια ρολόγια Nixie, είναι ένα από τα αντικείμενα που θα θέλατε να βλέπετε στον χώρο σας.
nixie clock-p02
nixie clock-p04
Τα Nixie clock της εταιρείας Tungstun Customs είναι χειροποίητα ρολόγια που χρησιμοποιούν σωλήνες Nixie ή Nixie. Οι οθόνες Nixie ήταν η ηλεκτρονική συσκευή της δεκαετίας του 1960 και των αρχών του 1970, μέσω της οποίας εμφανιζόντουσαν αριθμοί από το 0 έως το 9.

Τα χειροποίητα ρολόγια της σειράς Nixie clock είναι κατασκευασμένα από μασίφ ξύλο αφρικάνικης τριανταφυλλιάς, καρυδιάς και σφένδαμου. Ανάλογα με τις προτιμήσεις του χρήστη, η ώρα μπορεί να ρυθμιστεί, σε 12 ή 24ωρη ένδειξη.
nixie clock-p06
nixie clock-p08
Ο Jeremy Medow, άφησε την γεμάτη συγκινήσεις ζωή της Wall Street, για την ήρεμη ζωή της επαρχίας, τους υπολογιστές και τις μετοχές για χειροποίητα έπιπλα αρκετά εκ των οποίων είναι μετατροπές από παλαιά αντικείμενα. Η φιλοσοφία της εταιρείας του είναι απλή. Θέλει τα απλά αντικείμενα καθημερινής χρήσης να είναι όμορφα, λειτουργικά και προσιτά.
nixie clock-p10

Κείμενο: Λητώ Θεοδοσίου
Θέμα: Νέα Προϊόντα

Πηγή: tungstencustoms.com


sxediastiko