Ποδοσφαιράκι από χαρτόνι

kartoni by kickpack-p01

Προϊόν: Kartoni
Εταιρεία: Kickpack GmbH
Designer: mangodesign GbR
Υλικό: Χαρτόνι, χαρτί
Διαστάσεις παιχνιδιού: (Μ/Π/Υ): 147,5 εκ. x 71 εκ. x 89 εκ.
Διαστάσεις συσκευασίας: (Μ/Π/Υ): 149 εκ. x 44 εκ. χ 10 εκ.
Βραβείο: Red Dot Design Award 2014
Χώρα: Γερμανία

Η Γερμανική εταιρεία Kickpack που δραστηριοποιείται στον σχεδιασμό και την κατασκευή παιχνιδιών από χαρτόνι που είναι φιλικά προς το περιβάλλον και έχουν ίδιες διαστάσεις με τα αντίστοιχα ξύλινα, συνεργάστηκε με το studio mangodesign για να δημιουργήσει το χάρτινο ποδοσφαιράκι Kartoni.

kartoni by kickpack-p02
kartoni by kickpack-p03
kartoni by kickpack-p04
kartoni by kickpack-p05
kartoni by kickpack-p06
kartoni by kickpack-p07
kartoni by kickpack-p08

Το καινοτόμο ποδοσφαιράκι είναι 100% ανακυκλώσιμο γιατί είναι κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από κυματοειδές χαρτί και χαρτόνι, μόνο η μπάλα και η ράβδος στήριξης των παιχτών είναι από ξύλο.

Το Kartoni δεν συναρμολογείται με κόλλα, βίδες ή άλλα εργαλεία, ενώ και η ίδια η συσκευασία χρησιμοποιείται για να ολοκληρωθεί το στήσιμό του. Υπάρχουν πολλά σκίτσα παικτών ή παιχτριών, έχει και δύο ρυθμίσεις ύψους για παιδιά και για ενήλικες και διαθέτει και ενσωματωμένο ηχείο για ένα smartphone που μπορεί να δημιουργήσει την πραγματική ατμόσφαιρα ενός γηπέδου ποδοσφαίρου.

kartoni by kickpack-p09
kartoni by kickpack-p10-1
kartoni by kickpack-p11

Το ανθεκτικό ποδοσφαιράκι που έχει διαστάσεις ίδιες με το επαγγελματικό επιτραπέζιο ποδόσφαιρο, είναι ένα καινοτόμο παιχνίδι με εύκολη συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση, φιλικό προς το περιβάλλον και με κόστος σχετικά προσιτό. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι έχει κερδίσει το Red Dot Design Award 2014, ένα από τα μεγαλύτερα βραβεία στον χώρο του product design.


Κείμενο: Λητώ Θεοδοσίου
Κατηγορία: Νέα Προϊόντα
Πηγή: red-dot.de


sxediastiko