Φωτιστικά από ανακυκλωμένα ανταλλακτικά μηχανών.


camLamp1
Αυτό που ξεκίνησε πριν από χρόνια, ως ενασχόληση στο γκαράζ της εταιρείας Classified Moto στο Richmond της Virginia (USA), σημείωσε μεγάλη επιτυχία.

Οι λάμπες, που σχεδίασαν και κατασκεύασαν από παλιά ανακυκλωμένα μέρη μοτοσυκλετών, έγιναν γρήγορα γνωστές και αγαπητές στους ανθρώπους που αγαπάνε το διαφορετικό.

Οι άνθρωποι της εταιρείας, μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε μικρή ή μεγαλύτερη επιθυμία σας. Μπορούν π.χ. να φτιάξουν μια λάμπα για το γραφείο σας ή το καθιστικό σας, από το αγαπημένο σας αυτοκίνητο ή την μοτοσυκλέτα, πριν τα πάτε για απόσυρση. Έτσι, θα έχετε την αίσθηση ότι το αγαπημένο σας μηχανοκίνητο είναι πάντα κοντά σας.

Κάθε φωτιστικό που κατασκευάζεται, κουβαλάει μια δική του ιστορία και τα σημάδια του χρόνου. Γρατζουνιές, χτυπήματα, εμπορικά σήματα κάνουν το κάθε φωτιστικό, μοναδικό.

120312_Ewing_-10592
Επτά διαφορετικά σχέδια για φωτιστικά και ένα τραπέζι, είναι η σειρά για το σπίτι ή το γραφείο σας, που κατασκευάζει η εταιρεία.

Παράλληλα σχεδίασε και κατασκεύασε, επίσης από ανακυκλωμένα ανταλλακτικά παλιών Ιαπωνικών μηχανών και ένα στρογγυλό τραπέζι. Με διάμετρο 86 εκ. και ξύλινο καπάκι καλυμμένο από ματ χαλκό, ο οποίος φαίνεται μέσα από την διάτρητη στεφάνη χάλυβα, μπορεί να βρει θέση τόσο στο σπίτι, όσο και στο γραφείο.

Έξι εβδομάδες χρειάζονται για να κατασκευαστεί κάθε φωτιστικό και όσοι το παραγγείλουν μπορούν να ελέγχουν την εξέλιξή του βήμα προς βήμα, μέσα από το blog της εταιρείας.

Διαφορετικά φωτιστικά για ανθρώπους με δυναμική προσωπικότητα.Δημοσίευση: Μίκα Παπαδοπούλου
Θέμα: Νέα Προϊόντα
Πηγή: classifiedmoto.bigcartel.com

sxediastiko