Φορητή εσπρεσιέρα για το αυτοκίνητο και τις εκδρομές.


presso
Νέες και καινοτόμες λύσεις, έρχονται καθημερινά για να εξυπηρετήσουν τις καθημερινές ανάγκες μας, σπάζοντας την ρουτίνα μας ή κάνοντάς μας την καθημερινότητα ευκολότερη.

Με την Handpresso Auto, τα ταξίδια με το αυτοκίνητο είναι μια πραγματική απόλαυση. Πρόκειται για μια φορητή μηχανή espresso που προορίζεται για το αυτοκίνητό. Η γέννηση αυτής της  ιδέας πήρε δύο χρόνια για να υλοποιηθεί και ο Δανός εφευρέτης του μηχανήματος οφείλει την έμπνευση του, στην μεγάλη του αγάπη για τα ταξίδια. Η συσκευή μπήκε στην παραγωγή μετά από μια μεγάλη έρευνα και ανάπτυξη.

Αυτό το επαναστατικό μηχάνημα ετοιμάζει υψηλής ποιότητας εσπρέσο μέσα στο αυτοκίνητο, σε οποιαδήποτε κατάσταση και οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και αν είμαστε.
Καταρχήν πρέπει να τοποθετηθεί η  Handpresso  στην ειδική υποδοχή που μοιάζει με κυπελλάκι και μετά απλά  συνδέεται η  συσκευή με την πρίζα του  αναπτήρα. Ρίχνουμε νερό και την κάψουλα του καφέ της αρεσκείας μας. Μόλις όλα είναι στην θέση τους, πατάμε τον διακόπτη και σε δυο λεπτάκια απολαμβάνουμε ένα υπέροχο φλιτζάνι εσπρέσο.

set_outdoor_p02
Ο απλός σχεδιασμός είναι το σήμα κατατεθέν της μηχανής Handpresso και αν και είναι φορητή  δίνει τη δυνατότητα να προετοιμάσει κρεμώδης καφέ υπό 16 bar πίεση. Είναι πάντα έτοιμο να σας συνοδεύσει στο Σαββατοκύριακο, την ψυχαγωγία και τα ταξίδια σας.

Βέβαια, η προσπάθεια για την απόλαυση ενός espresso, οποιαδήποτε ώρα και σε οποιοδήποτε σημείο, δεν σταματάει μόνο στο αυτοκίνητο. Ο σχεδιασμός φορητών καφετιέρων, για τα ταξίδια, για το camping ή για την βόλτα, έχει προχωρήσει. Το μοντέλο handpresso wild hybrid, ήρθε για να εξυπηρετήσει αυτήν την ανάγκη για απόλαυση. Χρησιμοποιεί καφέ σε κάψουλα ή αλεσμένο.

Κι αν θέλετε αφρόγαλα στον capputsino ή τον latte σας, υπάρχει λύση. Η Stelton’s Simply milk frother που σχεδίασε το 2009, ο designer Niels Kjeldsen, σας προσφέρει την λύση.

Για την μεταφορά τους στις εκδρομές σας, η εταιρεία σχεδίασε δύο τσάντες μεταφοράς. Η μία περιέχει, εκτός από την εσρεσομηχανή, τέσσερα άθραυστα φλιτζάνια και θερμός. Η δεύτερη τσάντα μεταφοράς, διαθέτει μεγαλύτερο θερμός και μία μικρή πετσέτα.

Με την domepod case, μπορείτε να μεταφέρετε τρεις μερίδες καφέ σε όποια μορφή θέλετε.
Η σειρά προϊόντων της εταιρείας handpresso, μας συντροφεύει στις εκδρομές και προσφέρει την πολυτέλεια ενός υπέροχου espresso. Είναι πραγματικά αυτό που λέμε... καφές στο πόδι!!Δημοσίευση: Χριστίνα Κατσίκη
Θέμα: Νέα Προϊόντα
Πηγη: handpresso.com

sxediastiko