Κάμπινγκ? Απολαύστε το με στυλ.


www-thecoolhunter-net2
Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών και το όνειρο των διακοπών, έχει αρχίσει άλλους να τους κάνει να αναζητούν προορισμό και ξενοδοχείο και άλλους να ψάχνουν για το ιδανικό κάμπινγκ.

Αρκετοί είναι μόνιμα ερωτευμένοι με την ελευθερία που προσφέρει ένα καλά οργανωμένο κάμπινγκ και την ανάγκη να ξαναγίνουν ένα με την φύση, να ξανακοιμηθούν κάτω από τον έναστρο ουρανό. Ενώ κάποιοι άλλοι έχουν αρχίσει να το σκέφτονται, λόγω οικονομικής κρίσης.

Ο λόγος τελικά μπορεί να μην έχει τόση σημασία, όσο το αποτέλεσμα της χαράς και της ελευθερίας.

Κάνοντας μια αναδρομή στο παρελθόν, θα θυμηθούμε ότι το κάμπινγκ ξεκίνησε στις αρχές του 20ου αιώνα από τους κατοίκους των μεγαλουπόλεων στις ΗΠΑ και στην Αγγλία.

OutofaSuitcase_RGB_Small_2
Η σχεδόν αναγκαστική αποκοπή από το φυσικό περιβάλλον των παιδικών χρόνων και η ένταξη στον αστικό τρόπο ζωής, οδήγησαν αρκετούς στην ανάγκη διανυκτέρευσης σε υπαίθριους χώρους. Η οργάνωση σε συλλόγους, ήταν  φυσική εξέλιξη και ο κατάλληλος εξοπλισμός ήρθε για να βοηθήσει όλους όσους επιθυμούσαν να δραπετεύσουν και να απολαύσουν για λίγο την χαρά της φυσικής ζωής.

Κάμπινγκ χωρίς σκηνή, δεν γίνεται. Και αν θέλετε να ξεχωρίζετε, έχοντας μία διαφορετική σκηνή, με ασυνήθιστα σχέδια, τότε αυτές οι σκηνές θα σας ενθουσιάσουν. Δεν θα αναλύσουμε τις προδιαγραφές τους, γιατί αυτά είναι ελεγμένα από μια μεγάλη εταιρεία του είδους, αλλά τα σχέδια τους.

Όλες φέρνουν την σχεδιαστική υπογραφή μεγάλων designers και μια πρωτοτυπία που σας εγγυάται ότι θα τραβήξετε τα βλέμματα.Δημοσίευση: Μίκα Παπαδοπούλου
Θέμα: Νέα Προϊόντα
Πηγή: fieldcandy.com


sxediastiko