Σειρά μπαταριών και αξεσουάρ μπάνιου Brooklyn Valve by INC ARCHITECTURE & DESIGN.

Brooklyn-Valve p01Η σειρά μπαταριών και αξεσουάρ μπάνιου Brooklyn, σχεδιάστηκε για το κτίριο Park Columbus, στην Νέα Υόρκη, από την αρχιτεκτονική ομάδα INC ARCHITECTURE & DESIGN που είχε αναλάβει τον επανασχεδιασμό του κτιρίου.

Η σειρά Brooklyn είναι εμπνευσμένη από από την βιομηχανική παράδοση της πόλης του Μπρούκλιν. Ο σχεδιασμός αναπαράγει τις εργοστασιακές βαλβίδες, με λιτό και καθαρό τρόπο.

Είναι μια σειρά, που αν και σχεδιάστηκε για συγκεκριμένες κατοικίες, ταιριάζει σε όλα τα σπίτια. Από σοφίτες και μικρά διαμερίσματα μέχρι τα σύγχρονα lofts.

Η σειρά προϊόντων Brooklyn, έχει κατασκευαστεί από ορείχαλκο και παράγεται σε πολλά χρώματα, ώστε να ταιριάζει σε κάθε χώρο. Η σειρά μπαταριών προάγει την οικονομία νερού, με ένα σύστημα αερισμού βαλβίδων μειώνει την κατανάλωση έως και 1,5 λίτρο το λεπτό.

Πρόσφατα η σειρά τιμήθηκε για τον σχεδιασμό της και επιλέχθηκε από το μουσείο City of New York, ως έκθεμα. Ο Donald Albrecht, επιμελητής της Αρχιτεκτονικής και του σχεδιασμού του μουσείου ανέφερε ότι «η βρύση Brooklyn, αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα της βιομηχανικής εποχής, διαθέτοντας μία δυναμική σχεδίαση»


Δημοσίευση: Μίκα Παπαδοπούλου
Θέμα: Νέα Προϊόντα

Πηγή: watermark-designs.com, incorporatedny.com

sxediastiko