Ένας πολυχρηστικός φακός.

Trioh-by- Greg-Hinzmann p03Ο Greg Hinzmann ένας πολυβραβευμένος βιομηχανικός σχεδιαστής με πάθος στον συνδυασμό της χρηστικότητας των αντικειμένων, στην λειτουργικότητα και στην υψηλή αισθητική.

Η τελευταία του σχεδιαστική μελέτη, που οδεύει προς την παραγωγή, είναι ένας φακός! Ναι ένας φακός, που όταν τον χρειαζόμαστε δεν θυμόμαστε σε ποιό συρτάρι τον έχουμε κρύψει.

Ο Greg Hinzmann, έβγαλε τον απλό πλην όμως χρήσιμο φακό από τα συρτάρια και τον μετέτρεψε σε αντικείμενο καθημερινής χρήσης. Ο Trioh έχει τρεις διαφορετικές λειτουργίες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως φακός, ως emergency light και για τοπικό φωτισμό.

Ο διαθέτει τρεις φωτεινές λυχνίες led, για τον εστιασμένο φωτισμό του φακού και διαχύτη φωτός όταν τον τοποθετείται στην βάση του για να το Trioh-by- Greg-Hinzmann p08χρησιμοποιήσετε για τοπικό φωτισμό. Με επαναφορτιζόμενες μπαταρίες λιθίου, ο χρόνος για συνεχή χρήση είναι 12 ώρες, ενώ στην περίπτωση έκτακτης ανάγκης το φως πάλλεται, έτσι ώστε να διαρκέσει 3 ημέρες.

Ο Greg Hinzmann πήρε ένα προϊόν από το συρτάρι για να το τοποθετήσει σε πρώτη θέση στο σαλόνι μας. Το χρηστικό design του Trioh τον κάνει ιδανικό για όλους τους χώρους. Από τον κήπο ή την βεράντα μας, έως το εξοχικό ή το κάμπινγκ.

Ο πολυβραβευμένος designer Greg Hinzmann υπήρξε σύμβουλος σχεδιασμού για πάνω από είκοσι χρόνια, σχεδιάζοντας προϊόντα για εταιρείες όπως η Nike, η Logitech, η HP, η Dell, η Whirlpool κ.α. Προϊόντα του έχουν παρουσιαστεί πολλές φορές στο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης στη Νέα Υόρκη.Δημοσίευση: Μίκα Παπαδοπούλου
Θέμα: Νέα Προϊόντα

Πηγή: kickstarter.com
sxediastiko