Συνεστιάσεις χωρίς την ανάγκη τραπεζιών.

piato1Πόσες φορές δεν έχουμε αισθανθεί άβολα όταν είμαστε σε κάποιο πάρτυ, σε μια συνεστίαση με μεζεδάκια αλλά  δεν μπορούμε εύκολα να έχουμε σε πρώτη ζήτηση το πιάτο μας και το κρασάκι μας? Όλοι ψάχνουμε να χωθούμε σε μια γωνιά που να εξασφαλίζει κάποιο τραπεζάκι ώστε να αφήσουμε για λίγο το ποτήρι μας.

Ε λοιπόν αυτά τα προβλήματα πια λύθηκαν. Ο Marco A. Guadarrama είχε μια  πραγματικά πολύ καινοτόμα ιδέα. Μικρά και έξυπνα πιάτα που μπορείς να βάλεις το φαγητό σου, να έχεις μαζί το ποτήρι με το κρασί σου, το πιρουνάκι σου και απλά να περιφέρεσαι τριγύρω και να συνομιλείς άνετα, έχοντας όλα αυτά μαζί σου.

Αποτελείται από ένα μπολ πάνω σε μια επίπεδη επιφάνεια η οποία έχει  δύο τρύπες για τον αντίχειρα και μια μεγάλη για το ποτό. Με αυτό το σχήμα  επιτρέπει στους επισκέπτες του πάρτι  να απολαύσουν το ποτό και  τα εδέσματα, παρέχοντάς  παράλληλα την ελευθερία να κινούνται γύρω από το δωμάτιο χωρίς να ψάχνουν κάθε τόσο ποτήρι και πιάτο,  απολαμβάνοντας  την παρέα.

Ο σχεδιασμός του εμπνευσμένος από παραδοσιακό ιαπωνικό πιάτο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί  από δεξιόχειρες ή αριστερόχειρες, ανάλογα. Όποια τρύπα δεν καταλαμβάνεται από τον αντίχειρα του κατόχου της, χρησιμοποιείται για να τοποθετηθεί το  κολονάτο ποτήρι, κρατώντας έτσι την δυνατότητα να τσουγκρίζουμε τα ποτήρια μας.
Πρωτότυπο έτσι δεν είναι?

Δημοσίευση: Χριστίνα Κατσίκη
Θέμα: Νέα Προϊόντα

Πηγη: faveldesign.com
sxediastiko