20 μοντέρνα κρεβάτια από την εταιρεία επίπλων Roche Bobois.

Bedroom-Inspiration-20-Modern-Beds-by-Roche-Bobois p01Η εταιρεία επίπλων Roche Bobois, είναι ένας από τους πιο γνωστούς γαλλικούς οίκους επίπλων που έκλεισε μισό αιώνα δημιουργικής παρουσίας στο χώρο του design!

Έχοντας στο ενεργητικό της συνεργασίες με διάσημους Γάλλους σχεδιαστές, ο οίκος Roche Bobois συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του, δημιουργώντας κομμάτια που ζεσταίνουν το χώρο και του χαρίζουν μια haute couture πινελιά.

Εδώ είναι μια επιλογή από 20 κρεβάτια που υπογράφονται από διάσημους σχεδιαστές όπως οι Jean Paul Gaultier, Sacha Lakic, Philippe Bouix, Daniel Ezan, Luigi Gorgoni και άλλοι για Roche Bobois.

Αν και δεν είναι πολλοί από εμάς, στην ευτυχή θέση να διαθέτουν τόσο ευρύχωρα υπνοδωμάτια, αυτό δεν μπορεί να μας εμποδίσει από το να αντλήσουμε ιδέες ή να κάνουμε όνειρα.

Οι περισσότερες δημιουργίες ακολουθούν σχεδιαστικά τον σύγχρονο τρόπο ζωής, χωρίς να λείπουν από την συλλογή της Roche Bobois, περίτεχνα κομμάτια που ταιριάζουν σε πιο ατμοσφαιρικούς χώρους. Το γυαλιστερό φινίρισμα που έχουν αρκετές από τις συνθέσεις, αντανακλούν το φως και γίνονται ιδανικά έπιπλα για μικρούς χώρους.

Δημοσίευση: Μίκα Παπαδοπούλου
Θέμα: Νέα Προϊόντα

Πηγή: homedsgn.com, roche-bobois.com
sxediastiko