Ανακαλύψτε ένα διαφορετικό ηλεκτρικό ποδήλατο. Το Cykno.

Cykno p01Το Cykno είναι ένα ηλεκτρικό ποδήλατο πολυτελείας και υψηλών επιδόσεων, με εκλεπτυσμένο στυλ και κομψή vintage σχεδίαση που ικανοποιεί και τους πλέον απαιτητικούς χρήστες.

Το 26 κιλών ποδήλατο, έχει άψογο φινίρισμα, καινοτόμα και ακριβά υλικά. Ανθρακονήματα, ανοξείδωτος χάλυβας, αλουμίνιο, ποιοτικό δέρμα και τέλεια ποιότητα κατασκευής και φινιρίσματος, το κάνουν ένα ξεχωριστό μέσο οικολογικής μεταφοράς.

Ο κινητήρας συγκεντρώνει την πολυετή εμπειρία του Bruno Greppi και η μπαταρία πολυμερών λιθίου αποδίδει μεγάλη πυκνότητα ενέργειας. Ο χρόνος φόρτισης της μπαταρίας διαρκεί 4 ώρες και η αυτονομία της καλύπτει 60 km.
Cykno p02
Cykno p03
Cykno p04
Cykno p04-1
Cykno p05
Cykno p06
Cykno p07
Η ιδέα για το Cykno ανήκει στον Ιταλό επιχειρηματία Bruno Greppi, που δραστηριοποιείται στον κλάδο της μοτοσικλέτας. Η συνεργασία του με τον σχεδιαστή προϊόντων πολυτελείας Luca Scopel, τον Gianpietro Vigorelli  και τον γκουρού της διαφήμισης Riccardo Lorenzini, είναι το εκπληκτικό αυτό ποδήλατο που έρχεται να μας θυμήσει τον μύθο της βασίλισσας της Σπάρτης Λήδας και του Δία που για να την κατακτήσει μεταμορφώθηκε σε κύκνο.

Το Cykno κατακτά το βλέμμα...
Cykno p08
Cykno p09
Cykno p10
Cykno p11
Cykno p12
Cykno p13
Cykno p14

Δημοσίευση: Μίκα Παπαδοπούλου
Θέμα: Νέα Προϊόντα

Πηγή: cykno.com
sxediastiko