Τέλος με τα μπλεγμένα ακουστικά των smatrphones.

Simple-Slits-for-Phones p01Οι κάτοχοι των iphones, επιθυμούν να εκμεταλλευτούν όλες τις δυνατότητες που τους προσφέρει η συσκευή τους, αλλά ταυτόχρονα επιζητούν και την ασφαλή χρήση των ακριβών τηλεφώνων τους.

Το Elasty είναι μία θήκη από σιλικόνη, ειδικά σχεδιασμένη για τα iphone. Η ασφάλεια της συσκευής από πιθανή πτώση και η αποθήκευση των αξεσουάρ που υπάρχουν μέσα στις σχισμές της θήκης, λύνει αρκετά από τα προβλήματα που έχουν οι χρήστες.

Η θήκη Elasty, βοηθάει τους χρήστες να στερεώσουν με ασφάλεια, την γραφίδα του κινητού τους ή του tablet τους, να βρίσκουν εύκολα τα ακουστικά τους ή την κάρτα τους και να στερεώνουν μικροπράγματα.

Έξυπνη και χρήσιμη ιδέα από την βιομηχανική σχεδιάστρια Yoori Koo, που κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό Belkin Korea Design Awards.
Simple-Slits-for-Phones p02
Simple-Slits-for-Phones p03
Simple-Slits-for-Phones p03-1
Elasty is a iphone case made of silicone rubber material. It has 4 slits on the back and enables users to tuck things like earphones, stylus pen, card and check through the simplest solution.

The project gaol was to expand the range of uses of smartphone case by resolving the problems that we often face when using smartphone.
Simple-Slits-for-Phones p04
Simple-Slits-for-Phones p05

Δημοσίευση: Μίκα Παπαδοπούλου
Θέμα: Νέα Προϊόντα

Πηγή: yoorikoo.tumblr.com, yankodesign.comsxediastiko