Φοιτητικό δωμάτιο.

 

AIR_lago_neokatoikein
Πέρασες στο πανεπιστήμιο? Συγχαρητήρια!

Αλλά αν δεν πέρασες κοντά στο σπίτι σου, αρχίζουν τα δύσκολα. Ψάξιμο για σπίτι, αγορά εξοπλισμού, νέα επίπλωση.

Ο νέο σου σπίτι είναι χώρος δημιουργικότητας, ανάπαυσης, ψυχαγωγίας, φιλικών συναθροίσεων, μα πάνω και πέρα απ’ όλα χώρος μάθησης. Τα μονόχωρα διαμερίσματα –γκαρσονιέρες- πρέπει να μεταμορφώνονται εύκολα, να προσφέρουν την ηρεμία και χαλάρωση που απαιτεί η συγκέντρωση για τη μελέτη και παράλληλα να δημιουργούν την αίσθηση της ευρυχωρίας. Αυτό επιτυγχάνεται με πολυ-λειτουργικά έπιπλα, με το παιχνίδι των χρωμάτων κ.α.

Νέα επίπλωση, αλλά τι βολεύει καλύτερα? Ένα απλό μονό κρεβάτι ή ένας καναπές που θα μεταμορφώσει τον μικρό –συνήθως- χώρο και θα του προσφέρει άνεση? Και το απαραίτητο γραφείο που θα μπει?

Η αγορά προσφέρει λύσεις σχεδόν για κάθε γούστο ή λειτουργική ανάγκη. Εμείς σας προτείνουμε μερικά, αλλά αν ψάξετε στην αγορά θα βρείτε αυτό που πληροί τις αισθητικές επιθυμίες σας και το οικονομικό σας budget.

Εταιρείες όπως η ΙΚΕΑ, NEOSET, BO CONCEPT, morphos, Νέο Κατοικείν, modego, lago, MXK mobile είναι μερικές από τις εταιρείες που έχουν έπιπλα σχεδιασμένα για τις ανάγκες του νέου σας χώρου.

 
sxediastiko